Nasilna Celjana v lokalu poškodovala domačina

KRONIKA – V torek ob 23.36 so bili policisti obveščeni o pretepu v koprskem lokalu. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da sta 20- in 28-letna Celjana s steklenico udarila po glavi 28-letnika iz okolice Kopra, ki so ga huje poškodovanega odpeljali v izolsko bolnišnico. Poškodovala sta tudi inventar v lokalu. Nasilneža so pridržali, sledi jima kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva in poškodovanja tuje stvari. Izdali so jima tudi plačilni nalog.

Nekdo je v gozdu ob lokalni cesti za Ostrožno brdo z odklenjenega traktorja ukradel več različnih kosov mehaničnega orodja, iz motorja delovnega stroja pa je vzel kovinsko cev izpuha. Lastnik je oškodovan za 200 evrov.

V Piranu je nekdo vlomil domačinu v kombi in iz njega odnesel razno orodje in fotoaparat znamke Canon. Lastnik je oškodovan za 300 evrov.

Ob 12.10 je 30-letna Koprčanka vozila od bolnišnice Izola proti Kopru. Med vožnjo je po prvih podatkih telefonirala in zaradi tega zapeljala s ceste ter trčila v steber javne razsvetljave. Poškodovano so odpeljali v bolnišnico. Ukrep sledi glede na težo poškodb.

V Kopru je nekdo iz garderobe v trgovini zaposleni ukradel denarnico z dokumenti in 15 evri gotovine. Skupaj je oškodovana za 200 evrov.

V Postojni je nekdo v času od 13.1.2015 do 28.1.2015 vlomil v skladišče, od koder je odnesel 2800 metrov povezovalnega kabla (novoletne lučke). Občina je s tem oškodovana za 3600 evrov.

Sorodni članki