Na Koprskem v eni noči kar dva ukradena avtomobila

KRONIKA – V Srgaših je nekdo v noči na sredo z zaklenjenega dvorišča ukradel osebni avto Smart Fortwo, reg. št. KP VE-373, v katerem so bili kontaktni ključi. Vozilo je vredno 16.000 evrov.

V Kopru je nekdo ponoči s parkirišča ukradel osebni avto Audi A6, bele barve, reg. št. KP VA-720, karavan izvedbe.

Popoldne je v Postojni nekdo iz vozila državljana Avstrije ukradel denarnico, v kateri je bila gotovina (švicarski franki, dolarji in evri). Policisti intenzivno zbirajo obvestila o morebitnem storilcu.

V Kopru je moški razgrajal pred trgovino, zato so poklicali policiste. Ti so na kraju ugotovili, da gre za 40-letnega Ljubljančana, kateremu so izdali plačilni nalog. Naknadno so ugotovili, da ga je na kraj pripeljal pet let mlajši Koprčan z neregistriranim skuterjem in brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli.

V Luciji so policisti odredili izredni tehnični pregled na kolesu z motorjem Piaggio Zip 25, ki ga je vozil 16-letni Koprčan. Ugotovili so, da vozilo presega dovoljeno hitrost, zato so ga zasegli. Koprčanu sledi obdolžilni predlog.

Popoldne so v Luciji policisti ustavili voznico kolesa Piaggio Zip 25 iz Ljubljane. Zaradi suma, da vozilo presega konstrukcijsko dovoljeno hitrost, je bil odrejen izredni tehnični pregled, kjer je bila izmerjena hitrost vozila 39 km/h. Vozilo so zasegli, Ljubljančanki sledi obdolžilni predlog.

Sorodni članki