Motorista vrglo s ceste na njivo

KRONIKA – V sredo so bili ob 8. uri policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v predmestju Kopra. Ugotovljeno je bilo, da je v času od 25. 6. do prijave neznani storilec vlomil skozi balkonska vrata v 1. nadstropju in ukradel prenosni računalnik Macbook Apple , usnjen pas znamke Prada, potovalno torbo Louis Vuitton ter ročno uro znamke Mille Miglia. Lastnico je oškodoval za 5.000 evrov.

Ob 8.40 uri je 47-letni voznik tovornega avtomobila v Hrušici pravilno zavijal z regionalne ceste v levo. V isti smeri je 61-letni voznik motornega kolesa, državljan Italije, prehiteval kolono vozil in trčil v prednji levi del tovornega avtomobila. Po trčenju je voznika motornega kolesa vrglo skozi bližnjo živo mejo na njivo, kjer je obležal hudo telesno poškodovan.

V Sežani je bilo ukradeno kolo z motorjem Tomos Flexer 25, št. šasije ZZ1A24DAA00E74958 (neregistriran). Posebnost na mopedu je ročka za dodajanje plina, ki je na levi strani krmila.

Na cesti Portorož – Piran je 54-letna voznica osebnega avtomobila zapeljala na nasprotni vozni pas in z levim delom vozila podrsala zadnji del avtobusa, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Voznica se ni ustavila in so jo policisti izsledili kmalu za tem. Ugotovljeno je bilo, da je vozila pod vplivom alkohola (1,26 mg/l). Napisan je bil obdolžilni predlog.

Sorodni članki