Mladeniča padla s skuterjem

KRONIKA – V četrtek ob 5.50 uri so na policiji dobili obvestilo, da je v podvozu pri policijski postaji Koper prometna nesreča. Udeležena sta bila voznik in sopotnik na skuterju Piaggio Zip 25. Sopotnik se je pri padcu lažje poškodoval. 19-letni voznik iz okolice Kopra je bil preizkušen z alkotestom, ki mu je pokazal 0,92 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Postojni je nekdo na Pivški ulici vlomil v klet, od koder je ukradel gorsko kolo znamke Focus Blacksomest, črne barve. Z dejanjem je lastnika oškodoval za 1200 evrov.

V torek zvečer so piranski policisti intervenirali v eni od vasi, in sicer na podlagi klica, da partner razbija po stanovanju. Na kraju so ugotovili, da je razbil večji del stanovanja, zato so mu odredili pridržanje. Sledi mu plačilni nalog.

V noči na sredo so intervenirali koprski policisti. V Gažonu je moški popil večjo količino alkohola, nato je razgrajal in razbijal. Odredili so mu pridržanje, sledi mu plačilni nalog.

V sredo popoldne je Koprčanka obvestila policijo, da so skušali neznanci vlomiti v hišo. Ob 11.30 uri sta neznana storilca, stara med 25 in 30 let, prišla do zadnje strani vrstne hiše in z orodjem poskušala odpreti drsna vrata. Pri tem jih je zalotila soseda, tako da sta od dejanja odstopila. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Popoldne so koprski policisti na bencinskem servisu na Šmarski cesti ustavili 45-letnega voznika kombiniranega vozila, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V Portorožu je nekdo vlomil v pritlično stanovanje, od koder je ukradel zlat nakit. Lastnica je oškodovana za približno 1000 evrov.

Sorodni članki