Mladenič pri trku z avtomobilom huje poškodovan

KRONIKA – V torek popoldne so bili policisti obveščeni, da je 34-letnik z osebnim avtomobilom na Ankaranski cesti v Kopru izsilil prednost 20-letniku, ki je vozil kolo s pomožnim motorjem. Ta se je pri padcu huje poškodoval, njegova sopotnica pa lažje. Vozniku kolesa s pomožnim motorjem so odredili strokovni pregled na mamila, zdravila in alkohol.

V Kopru so policisti zasegli osebni avto 38-letni domačinki, in sicer zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja.

Na mejnem prehodu Sočerga so policisti pri 38-letnem državljanu Francije našli dva noža, prirejena za napad, katera so mu zasegli.

Pri 28-letnemu državljanu Nizozemske so opravili preiskavo osebnega avtomobila, nato pa pri pregledu osebe našli PVC vrečko, v kateri je bila smolnata snov rjave barve. Ekspertiza je pokazala, da gre za prepovedano drogo konoplja – smola (hašiš), 0.75 g. Zoper Nizozemca je bil uveden prekrškovni postopek.

Popoldne so še pri 22-letnemu državljanu Francije odkrili PVC vrečko, v kateri je bilo 13 tablet rdeče barve. Na ekspertizi je bilo ugotovljeno, da gre za nedovoljeno mamilo MDMA (ecstasy). Zoper Francoza je bil uveden prekrškovni postopek in izdana odločba.

Po plačilu globe in sodne takse, so osebam vrnili dokumente in jim dovolili izstop.

Ponoči je nekdo v vasi pri Pivki ukradel prikolico, naloženo z drvi. Lastnik je oškodovan za 500 evrov.

Sorodni članki