Mediadom Stand-up večeri

Mediadom Pyrhani ter Zveza kulturnih društev Piran v sodelovanju z Zavodom SI-FILM, tudi letos organizirata »Mediadom Stand-up večere«. Po uspešnih filmskih večerih bosta 28. in 29.3.2018 v znamenju stand-up komedije, ki v Piranu ni ravno stalnica. Prvi večer bosta nastopila Kaja Grozina in Blaž Curk, drugi večer pa Matic Kokošar ter Rok Krivičič. Vstop prost!

Program Mediadom Stand-up večerov 2018:
– Prvi večer – sreda 28.3.2018, ob 20.00
Kaja Grozina (Krško) in Ervin Šišić (Ljubljana)
– Drugi večer – četrtek 29.3.2018, ob 20.00
Matic Kokošar (Baška Grapa) in Rok Krivičič (Koper)

Predstave so brezplačne, vendar pa je zaradi omejenega števila vstopnic je obvezna rezervacija. Vstopnice lahko rezervirate prek elektronskega naslova info@mediadom-piran.si ali na telefonski številki 030 703 110 v času uradnih ur muzeja.

O stand-up Komikih:

Kaja Grozina je mlajša sila v komičnih vrstah, prihaja iz Krškega. In mi ji verjamemo, da nima posledic. Niti malo.

Ervin Šišić zgleda kot Jaka od sosede, ki ga poklicete, ko se vam je pokvaril računalnik ali televizor, ko pa odide pa ugotovite, da vam je ukradel radio, dedovo uro in pojedel kosilo za tri osebe.

Rok Krivičič: Nadebudni koprski komik, ki žanje (ne)slavo že tri leta, vse do Črnega Kala. Sedaj pa preskok v deželo Kranjsko. In prodaja športne copate – rabite popust?

Matic Kokošar je študent in nekdanji metalec, ki rad pove dogodivščine iz študentskih domov Rožni Dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski dom, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru.

Organizatorja stand-up večerov sta Mediadom Pyrhani ter ZKD Piran, soorganizator pa je Zavod SI-FILM. Projekt je podprt s strani Občine Piran ter O.I. JSKD Piran. Vse informacije o programu in urnikih Mediadoma lahko spremljate na naši uradni spletni strani www.mediadom-piran.si
Vstop prost, Vljudno vabljeni!

Sorodni članki