Kronika: 30.09.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 148 klicev. Obravnavali so  10  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo  in 2 z lažjimi poškodbami, zasegli  so  1  vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo 5 intervencij.

Ob  11.  uri  je  pri  Petrinjah nekdo poskušal vlomiti v parkirano vozilo. Ženska je opazila v bližini domnevnega vlomilca in policisti so ga dejansko izsledili. 27-letniku sledi kazenska ovadba.

Ob  18. uri so policisti v Izoli ustavili 42-letnega voznika, ki je imel na vozilu nameščene ukradene registrske tablice, sam pa ne poseduje veljavnega vozniškega  dovoljenja.  Vozilo  so mu zasegli, sledi mu kazenska ovadba in obdolžilni predlog.

Zvečer  je  v  Elerjih domačina v nogo ugriznil pes. Za 17-letnega lastnika psa bo uveden hitri postopek, policisti bodo o dogodku obvestili tudi VURS.

Ob  23.30  so  v  Klancu  pri  Kozini  ustavili 19-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,78 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob  1.18  smo dobili obvestilo, da je nekdo vlomil v gostišče v Dragonji in kradel alkohol. Policisti so identificirali 43-letnika, ki je bil v lokalu, ukradel je nekaj steklenic alkoholnih pijač. Sledi mu kazenska ovadba.

Ilegalne migracije
Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali  29  ilegalnih  migrantov.

Sorodni članki