Kronika: 26.04.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 157 klicev. Obravnavali  so  11  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo in 2 z lažjimi poškodbami,  zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete so obravnavali 5 tatvin in vlom. Zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 2 primerih. Na  območju  PU  Koper  so  policisti  v  zadnjih  24ih urah obravnavali 10 nezakonitih prehodov državne meje.

V  Luciji  so  dopoldan  zasegli  tovorno  vozilo 32-letnemu vozniku, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Popoldan  pa  so  v Luciji 18-letniku zasegli moped, ker se je na tehničnem pregledu   potrdilo,  da  je  predelan  (presega  dovoljeno  konstrukcijsko hitrost). Sledi obdolžilni predlog.

V  lokalu  na  Pristaniški  v  Kopru  je  včeraj  popoldan  moški žalil vse prisotne,  lastniku  lokala,  ki  ga je prosil, naj se odstrani, pa je tudi grozil.  43-letniku  so policisti odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Popoldan  so policisti v Kopru zasegli osebni avtomobil 35-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Sorodni članki