Kronika: 19.09.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 124 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 z lažjimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v 4 primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 29 nezakonitih prehodov državne meje.  

V Kopru je nekdo vlomil v lokal in ukradel tablični računalnik.

Ob 13.55 smo bili obveščeni, da je v Kopru voznica osebnega avtomobila zavijala desno, ko je z invalidskim vozičkom po kolesarski stezi pripeljal 77-letnik, v katerega je trčila. 77-lenik je padel in se lažje poškodoval. 40-letni voznici bo izrečena globa.  

Popoldan so v Piranu ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu je nekdo prijavitelju, medtem ko je šel plavat, s plaže ukradel nahrbtnik z dokumenti, mobilnim telefonom in gotovino.

Ob 23. uri so v Izoli zasegli osebni avtomobil 39-letniku, ki je vozil v času veljavnega ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja, odrejen hitri test za droge pa je bil pozitiven na kokain. Sledi obdolžilni predlog.

Sorodni članki