Kronika: 13.12.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 72 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 170 klicev. Obravnavali so  18  prometnih  nesreč  z  materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami. S področja  kriminalitete  so  obravnavali 1 vlom in 7 tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo 9 intervencij.

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 125 nezakonitih prehodov državne meje.

Na  območje  Sv.  Katarine je nekdo s čolna ukradel izvenkrmni motor znamke Tohatsu, vreden 3.500 evrov.

Ob  12. uri sta se v Izoli sprla moška. 68-letnik se je pripeljal z vozilom za dostavo, za njim pa še 38-letnik z istim namenom. Med njima je prišlo do spora,  starejši  naj  bi  mlajšega  prijel za vrat in odrinil, ta pa ga je nazaj  udaril  v  obraz  in  ga  poškodoval.  Odpeljali  so  ga v SB Izola. 38-letniku  sledi  kazenska  ovadba  za  kaznivo  dejanje Povzročitev lahke telesne poškodbe. Policisti še ugotavljajo vse okoliščine.

Ob  22.30  so  v Dragonji ustavili osebni avtomobil Opel Corsa, italijanske registracije. Vozil ga je 66-letni državljan Španije, v vozilu je bilo še 7 državljanov Kube, ki so nezakonito prečkali mejo. Postopki še potekajo.

Sorodni članki