Kronika: 03.11.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 76 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 256 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo in 5 nesreč z lažjimi poškodbami.   S   področja   kriminalitete  so  obravnavali  3  tatvine,  2 poškodovanji  tuje stvari in goljufijo. Zaradi kršitev javnega reda so bile 4 intervencije. V zadnjih 24ih urah so na območju PU Koper obravnavali 131 ilegalnih prehodov čez državno mejo.

Ob 13.34 je v Vinjolah prišlo do prometne nesreče, v kateri se je lažje poškodoval 51-letni motorist. Policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročil 26-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v motorista, le-ta pa je zaradi tega padel po vozišču in se lažje telesno poškodoval. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

V Izoli so policisti ob 20. uri 36-letnemu moškemu zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Sledi hitri postopek z odločbo.

Ob 20.05 so koprski policisti odredili pridržanje 41-letnemu moškemu, ki je v vinjenem stanju peš oviral promet v Kopru. Moškemu je bil izdan tudi plačilni nalog.

Ob 1.51 so policisti v Sečovljah ustavili 43-letno voznico osebnega avtomobila, ki ji je alkotest pokazal rezultat 0,86 mg/l. Voznici je bila prepovedana nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Sorodni članki