17. junija se na Titov trg vrača največji koncert na Obali

junija se vrača največja glasbena zabava na Obali – Caprisov koncert! Lani smo na razprodanem Titovem trgu prepevali s številnimi lokalnimi glasbeniki in hrvaškimi legendami Parnim Valjkom, letos bo še bolj vroče – na odru bosta prvič na Obali skupaj zažigali Siddharta in Big Foot Mama! Od 17. ure dalje bodo na Titovem trgu poleg največjih slovenskih rock zasedb Siddharte in Big Foot Mame prepevali domačini Tulio Furlanič, Enzo Hrovatin, Easy, Aleksander Novak in edine ženske predstavnice Šturle. Po dolgih letih se bodo samo za to priložnost ponovno zbrali Pudding Fieldsi – priljubljen obalni bend bo na enem in edinem nastopu v popolni zasedbi odigral svoje največje hite. Ravno Caprisov koncert pa je po enoletnem premoru za vrnitev na glasbeno sceno izbral še en legendarni primorski glasbenik, Slavko Ivančić.

Radio Capris bo tudi letos izjemno priložnost, predstaviti se širšemu občinstvu in nastopiti ob boku velikanov slovenske glasbe, dal dvema še neuveljavljenima skupinama. Katerima, bo znano že v tem tednu.

Titov trg pa 17. junija ne bo le glasbeno, ampak tudi dobrodelno prizorišče. Od vsake prodane vstopnice bo v dobrodelni sklad za Tjašo Likar, ki se bori z zahrbtno boleznijo, mielodisplastičnim sindromom, romal en evro. Vstopnice za Caprisov koncert so že v prodaji, po zelo ugodni ceni jih lahko kupite na običajnih Eventimovih prodajnih mestih in na njihovi spletni strani.

Se vidimo 17. junija v samem jedru Kopra – poletje bomo začeli na najboljši možen način!

plakat-Caprisov-koncert-2016small

Sorodni članki