V portoroški marini se do nedelje odvija sejem Nautica

Od danes do nedelje, 19. maja se v portoroški marini odvija mednarodni navtični sejem Nautica Marina Portorož, International boat, beauty and luxury show. Kot obljubljajo organizatorji, bo prireditev “Pravi spomladanski spektakel bo kolaž najrazličnejših atraktivnih dogodkov, ki vas bodo potegnili v svoj vrtinec z nepredstavljivo močjo. Želeli si boste, da mu enostavno ne bo konca!”

Razstavljavci in obiskovalci si bodo lahko ogledali različne premiere motornih ladij, jaht, čolnov, gumenjakov, različnih jadrnic, posebnih športnih inovativnih plovil in različnih plavajočih bivalnih hiš, ki postajajo nov trend v Jadranskem morju. Prav tako bo razstavljena dopolnilna navtična oprema svetovno znanih proizvajalcev, predstavljena pa bodo tudi različna športna navtična oblačila ter oprema za vodne športe in prosti čas.

V sklopu sejma bodo predstavljena tudi ekskluzivna in prestižna motorna vozila s pridihom moči, luksuza ter ekološkega zavedanja in električne energije. Poseben poudarek bo na trajnostni energiji in ekološkemu/zelenemu načinu življenja v naši prihodnosti.

to in še več vas čaka ta konec tedna v Portorožu.

Več  o dogodku in programu pa si lahko preberete tukaj: https://www.nautica.marinap.si/

Sorodni članki