Koper ima novo Lidlovo trgovino

Lidl Slovenija je v Šalari na cesti Marežganskega upora v Kopru odprl svojo novo trgovino, ki je obenem tudi 57. Lidlova trgovina v Sloveniji. Ob otvoritvi trgovine so v Lidlu Slovenija tradicionalno predali donacijo, to pot so s 500 EUR podprli dnevni delovno terapevtski center Barčica. Nova Lidlova trgovina, ki je hkrati že druga v Kopru, se razprostira na dobrih 1.300 kvadratnih metrih in s podaljšanim blagajniškim pultom kupcem omogoča udoben nakup. Na voljo bo 119 parkirnih mest, od tega 8 za invalide in 14 za družine, pred samo trgovino pa je tudi prostor za kolesa in štirinožne prijatelje.


Odlična kava LIDL TO GO in energetska učinkovitost trgovine

Poleg izvrstnih izdelkov v Lidlovi ponudbi si bodo kupci lahko privoščili ne le izvrstno nakupovalno izkušnjo, pač pa tudi okusno Fair Trade kavo LIDL TO GO. Trgovina pa je tudi zgrajena v sklopu z visokimi okoljskimi standardi in trajnostnimi usmeritvami ter ima vgrajeno toplotno črpalko, ki omogoča ogrevanje trgovine z naravnimi viri toplote. Trgovina je prinesla tudi nekaj novih delovnih mest, skupno bo ekipa v tej trgovini štela 13 zaposlenih.

Dobrodelni ob otvoritvi

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet (www.boljsi-svet.si) deluje humanitarno tudi na lokalnem področju. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvali lokalni skupnosti in izbrani lokalni organizaciji preda donacijo za pomoč ljudem v stiski. Ob odprtju nove trgovine v Kopru so tako dnevnemu delovnemu terapevtskemu centru Barčica, ki skrbi za osebe z motnjami v duševnem razvoju, predali donacijo.

Sorodni članki