12. mednarodna tattoo konvencija

Med 12. in 14. aprilom se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvijala že 12. mednarodna tattoo konvencija. Na prireditvi, na kateri tetoverji iz različnih držav predstavijo svojo delo, se obiskovalci lahko tetovirajo, alipa se z artisti tudi dogovorijo za kasnejše termine. Že dvanajsto zaporedno slovensko druženje ljubiteljev tatujev ponovno obeta pašo za oči, z zavidljivo udeležbo tako domačih kot tujih tetoverjev. Na konvencijo so prijavljeni artisti iz 82 tattoo studijev iz 10 držav – Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Italije, Danske, Turčije in Japonske.

Slovenija premore kar nekaj svetovno uveljavljenih tetoverjev. Eden izmed njih, Dejan Marič iz Beltincev, je dobitnik ene najprestižnejših nagrad na svetu – Best of the Show leta 2015 na največji svetovni konvenciji v Las Vegasu.

V bogatem spremljevalnem programu bodo poleg vedno izvrstnih glasbenikov nastopile tudi plesne skupine, in sicer Plesna šola Colorado s country plesi, Plesna šola Elite in ŠD FlipCapris s hip hop plesi inPlesna šola Impulz Kranj s hip hop plesi. Videli bomo tudi Stacey Cabaret show. Vse dni bomo lahko spremljali poslikave teles (body pinting).

Sorodni članki