Kronika: 24.06.2022

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 76-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 214 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana, štiri prometne nesreče v katerih so bile štiri osebe lažje poškodovane in 6 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 poškodovanja tuje stvari, 3 tatvine in kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali 13-krat.

Dopoldan  se  je  v  Kopru  pripetila prometna nesreča v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana. 66-letni voznik osebnega avtomobila doma iz okolice  Kopra se je vključeval v promet iz smeri trgovine Mercator Tehnika v  smeri  Ferrarske  ceste v trenutku, ko je 72-letni pešec prečkal vozišče izven  prehoda  za  pešce.  Pri tem je voznik trčil v pešca, ki je padel na pokrov  motorja  in  vetrobransko  steklo,  ter  se  v nesreči huje telesno poškodoval.  Policisti  bodo  zoper  pešca  uvedli  hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

Ilegalne migracije

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v zadnjih 24-ih urah obravnavali 71 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo.

Sorodni članki