Finale Pokala Pivovarne Union

V Celju bosta 11. maja oddani prvi lovoriki za nogometno sezono 2021/22. V finalu ženskega pokala Pivovarna Union se bosta pomerili ekipi ŽNK Ljubljana in ŽNK Olimpija, medtem ko bomo v moškem finalu spremljali dvoboj med Koprom in Bravom. Vstopnice so že v prodaji.

https://www.eventim.si/si/vstopnice/koper-bravo-celje-stadion-z-dezele-582785/event.html

Letošnji pokalni dan prinaša pomembno novost, saj bosta oba zmagovalca pokalnih tekmovanj dvignila nov pokal, ki ga je Nogometna zveza Slovenije pripravila v sodelovanju z zvestim partnerjem – Pivovarno Union. Poleg tega bosta v okviru Pokalnega dne 2022 prvi nogometni tekmi v Sloveniji organizirani na trajnosten način, kar pomeni, da bomo na prizorišču in v delu promocije tekme komunicirali trajnostne vidike, na katere lahko vpliva tudi nogomet.

Dogajanje se bo pričelo že ob 14.30, ko bo vrata odprla navijaška cona, v kateri bo poskrbljeno za zabavni program in različne nagradne igre. Ob 15.30 sledi prvi vrhunec, obračun najboljših ženskih ekip v pokalnem tekmovanju, ŽNK Ljubljane in ŽNK Olimpije. Finale ženskega pokala Pivovarna Union bo romal v zgodovino tudi kot prva ženska nogometna tekma v Sloveniji, ki bo potekala v sistemu VAR. Finale ženskega Pokala Pivovarna Union si bo moč ogledati brez plačila vstopnine.

Moški finale pokala Pivovarna Union se bo pričel ob 20.30. V njem bodo Koprčani naskakovali svojo četrto pokalno lovoriko, medtem ko bo tokratni finale sploh prvi za nogometaše Brava. Vstopnice za moški finale so že v prodaji po ceni 15 € za odrasle, 10 € za študente in dijake ter 7 € za otroke do 14. leta starosti.

NZS.si

Sorodni članki