Tatjana Mihelj slavina na 40. festivalu MMS

V Amfiteatru Avditorija Portorož se je po letu dni premora v soboto odvijal 40. festival Melodije morja in sonca. Na jubilejnem festivalu je končno zmago slavila Tatjana Mihelj s skladbo Ples v dežju. Poleg glavne nagrade strokovna žirija v sestavi Pavle Plahutnik, Simona Moličnik, Igor Misdaris, Tinkara Kovač in Dajana Makovec izglasovala še:
– nagrado strokovne žirije za glasbo prejmejo: ŽIGA PIRNAT, ANDRAŽ GLIHA in ŽELJKO MLADENOVIĆ za skladbo Ples v dežju Tatjane Mihelj. Prejeli so denarno nagrado Avditorija Portorož – Portorose v višini 500 € bruto, skulpturo festivala MMS, ki je unikatno delo mojstrov v Steklarni Rogaška, cvetlični aranžma, ki so ga pripravile cvetličarske mojstrice Agrarie Koper in izdelek Steklarne Rogaška.
– nagrado strokovne žirije za besedilo prejme: ŽIGA PIRNAT za skladbo Ples v dežju Tatjane Mihelj. Prejel je denarno nagrado Avditorija Portorož – Portorose v višini 500 € bruto, skulpturo festivala MMS, ki je unikatno delo mojstrov v Steklarni Rogaška, cvetlični aranžma, ki so ga pripravile cvetličarske mojstrice Agrarie Koper in izdelek Steklarne Rogaška.
– nagrado strokovne žirije za izvedbo prejme: TATJANA MIHELJ s skladbo Ples v dežju. Prejela je denarno nagrado Avditorija Portorož – Portorose v višini 500 € bruto, skulpturo festivala MMS, ki je unikatno delo mojstrov v Steklarni Rogaška, cvetlični aranžma, ki so ga pripravile cvetličarske mojstrice Agrarie Koper in darilni Bon Thalasso spa Lepa Vida.
– nagrado Danila Kocjančiča za obetavnega avtorja ali izvajalca prejme: SAŠA LEŠNJEK s skladbo Kaj bi svet brez upanja. Prejela je denarno nagrado Avditorija Portorož – Portorose v višini 500 € bruto, skulpturo festivala MMS, ki je unikatno delo mojstrov v Steklarni Rogaška, cvetlični aranžma, ki so ga pripravile cvetličarske mojstrice Agrarie Koper in snemalni termin v studiu Hendrix Regionalnega RTV Centra Koper – Capodistria.

Sorodni članki