Kronika: 10.06.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 44 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 127 klicev. Obravnavali so  7  prometnih  nesreč  z materialno škodo, 2 z lažjimi poškodbami in 1 s hujšimi,  zasegli  so  2  vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 1 tatvino, zaradi kršitev javnega reda je bilo 6 intervencij.

V Luciji je nekdo državljanoma Nemčije ukradel dve zaklenjeni kolesi: moško gorsko  kolo  znamke  Radon, tip Skeen, črne barve z napisi rdeče barve, 29 COL, polno vzmeteno, in žensko gorsko kolo znamke SPECIALIZED, bele barve z oranžnimi vzorci, 26 COL. Skupaj sta vredni 4100 evrov.

Ob   17.40  so  v  Luciji  ustavili  43-letnega  voznika  mopeda.  Preizkus alkoholiziranosti  mu je pokazal 1,03 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Nekdo  je  ponoči vlomil v koprski lokal. Ukradel je gotovino, ki je bila v kuvertah, in denarnice z blagajniškim minimumom.

Ilegalne migracije

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 7 ilegalnih migrantov: pri Črnotičah 3 državljane Bangladeša in
1 državljana Indije, pri Podgorju pa 3 državljane Maroka.

Sorodni članki