Kronika: 20.05.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 41 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 154 klicev. Obravnavali so  10  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo  in 3 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini in 1 vlom, zaradi kršitev javnega reda je bilo 7 intervencij.

Koprski  policisti  so ustavili 16-letnega voznika mopeda. Ker obstaja sum, da je vozilo predelano, je bil odrejen izredni tehnični pregled.

Ob 9.20 je v Seči padel 23-letni voznik mopeda. Alkotest mu je pokazal 0.20 mg alkohola v litru izdihanega zraka, hitri test na prisotnost prepovedanih drog  pa  je bil pozitiven na kokain. Odrejen je bil strokovni pregled v SB Izola.  Poleg  tega  je  vozil  tehnično  neizpravno vozilo. Odrejen je bil izredni  tehnični  pregled  mopeda,  kjer  je  bilo ugotovljeno, da presega dovoljeno hitrost (izmerjeno 82 km/h). Sledi obdolžilni predlog.

Popoldan  smo  prejeli prijavo, da je nekdo na treh stavbah v Kopru narisal črn grafit, velikosti približno 50 x 50 cm. Policisti zadevo preiskujejo.

Ob  1.15  ponoči so policisti v Luciji ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila,  kateremu  je preizkus alkoholiziranosti pokazal kar 1.33 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave Koper v zadnjih 24ih urah na območju   PU   Koper  obravnavali  9  ilegalnih  migrantov.

Sorodni članki