Kronika: 19.05.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 52 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 148 klicev. Obravnavali so  10  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo  in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli  so  2  vozili.  S področja kriminalitete so obravnavali 4 tatvine, zaradi kršitev javnega reda je bilo 8 intervencij.

Dopoldan  so  policisti na mejnem prehodu Dragonja zasegli kombi 31-letnemu vozniku,  ki  mu  je iz zdravstvenih razlogov potekla veljavnost vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 14. uri se je v Portorožu 59-letna voznica osebnega avtomobila iz Pirana vključevala  iz  neprednostne  ceste  Sončne  poti na prednostno Belokriško cesto,  proti  Piranu.  V  tem  pa  je po prednostni cesti pripeljal voznik motornega  kolesa,  29-letni  Izolan. Pirančanka mu pri vključevanju zaprla pot,  motorist  je tako trčil v osebni avto in se pri tem lažje poškodoval. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog (po 56/3-1 ZPRCP).

Zvečer  so  v  Kopru  zasegli moped 16-letnemu domačinu. Zaradi suma, da je kolo  z  motorjem predelano, je bil odrejen izredni tehnični pregled, ki bo opravljen danes.

Ilegalne migracije

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali državljana Afganistana.

Sorodni članki