Kronika: 22.04.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 56 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 174 klicev. Obravnavali so  9  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo  in eo z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine in 1  vlom  ter  1  nasilje  v  družini, zaradi kršitev javnega reda je bilo 8 intervenciji.

Ob  9. uri se je v Šmarjah prevrnil voznik bagra. 50-letni voznik tovornega vozila je pripeljal na tovornem delu manjši bager. Ko ga je 46-letnik želel spustiti  po nakladalnih rampah, se je prevrnil na bok. Pri tem se je lažje poškodoval. Odpeljali so ga v SB Izola.

Ob  13.48  smo  bili  obveščeni,  da  ima  v Rižani 44-letni moški težave z dihanjem.  Policisti  so  z  zbiranjem  obvestil  ugotovili, da je vozil po gozdni  poti  v  bližini  hiše  in  padel  ter se pri tem lažje poškodoval. Preizkus  alkoholiziranosti  mu je pokazal 0,87 mg/l alkohola. Policisti še zbirajo obvestila o dogodku.

Ob  16.34  nas  je varnostnik z ene od prodajaln v Kopru obvestil, da si je otrok poškodoval roko. Policisti so na kraju ugotovili, da je 3-letni otrok dal  roko  v režo, na mestu, kjer pritečejo stopnice navzdol, pri tem pa mu se  mu  je  roka  zataknila  med  stopnice.  Stopnice  so se nato samodejno ustavile. Otrok je lažje poškodovan, odpeljali so ga v SB Izola.

Ilegalne migracije

Na območju PP Koper so policisti obravnavali 3 državljane Alžirije.

Sorodni članki