Kronika: 08.04.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 34 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 125 klicev. Obravnavali so  7  prometnih  nesreč  z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja  kriminalitete  so  obravnavali  2 tatvini in 1 vlom ter nasilje v družini,  zaradi  kršitev  javnega  reda  so bile 3 intervencije. Ilegalnih prehodov državne meje niso obravnavali.

Italijanski  varnostni  organi  so  nas  obvestili,  da  so našli zapuščeno vozilo, ki je beleženo kot ukradeno v Sloveniji, januarja letos. Lastnik je že obveščen, postopki potekajo.

Ponoči  je  nekdo  v  Piranu vlomil v prodajalno. V notranjosti je premetal police in podrl nekaj koles, odnesel pa ni nič.

Ob  19.50  smo  bili  obveščeni,  da  je  v  Koštaboni  47-letni  domačin s štirikolesnikom  vozil  preblizu desnemu robu vozišča, zato je trčil v rob. Vozilo je zavrtelo, voznik pa je preko krmila padel na tla. Odpeljan je bil v  SB  Izola. Med vožnjo ni uporabljal čelade, vozilo ni registrirano in ni zavarovano. Sledi mu plačilni nalog.

Sorodni članki