Kronika: 29.03.2021

Policisti  Policijske uprave Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 119 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 369 klicev. Obravnavali so  21 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete  so  obravnavali  7  tatvin, 3 vlome in 1 rop, zaradi kršitev javnega reda je bilo 15 intervenciji.

27. 3.

V  Baredih  so  ustavili  42-letnega  voznika  osebnega avtomobila. Odrejen preizkus  alkoholiziranosti  mu  je pokazal rezultat 0,78 mg/l. Izdan mu je
bil tudi plačilni nalog zaradi kršitev ZNB.

V  Kopru  so  ustavili 31- letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.60 mg/l.

28. 3.

V Kopru so vlomili v prostore podjetja. Sprožil se je alarm, storilci pa so vseeno pregledali skladišče, zatem pa prostore zapustili.

Ob  21.46  so  v  Kopru  zasegli  osebni  avto 26-letnemu Izolanu, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

29. 3.

Ob  2.46  smo  dobili  informacijo  iz  Lucije, da slišijo klice moškega na pomoč.  Policisti  so na kraju ugotovili, da je več oseb popivalo v enem od stanovanj.  25-letniku so rekli, naj stanovanje zapusti, zatem so se sprli. Dva  naj  bi  ga  pretepla.  Policisti  so  ga  našli ob cesti in poklicali reševalno vozilo. Odpeljan je bil v SB Izola. Po prvih informacijah je huje poškodovan  (zlomljeno  rebro  in  poškodba pljuč). Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smislu ugotavljanja okoliščin.

Dopoldan  so  v  Kopru  zasegli  skuter  17-letniku.  Na izrednem tehničnem pregledu se je namreč izkazalo, da je predelan. Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

V  soboto  zvečer  so  policisti  na območju PP Piran obravnavali 5 tujcev, državljanov Iraka.

Sorodni članki