Kronika: 23.02.2021

Policisti  Policijske  uprave Koper so v zadnjih 24-ih urah intervenirali v 38-ih  primerih  in na številko 113 prejeli 136 klicev. Obravnavali so šest prometnih  nesreč,  v  katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli dve vozili.  S  področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in še dvakrat posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru.

V  Izoli  je  nekdo  iz  odklenjenega kombija ukradel denarnico s 1.300 eur gotovine.

V  Izoli  je  bilo  vlomljeno  v  kletne prostore in iz kleti ukradeno kolo znamke Cube Reaction pro black. Lastnik ima za 1.100 eurov škode.

Policisti  so  v  Kopru  22-letniku  zasegli  moped, za katerega je bilo ugotovljeno, da presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost. V Ankaranu pa so zasegli osebni avtomobil 45-letniku, doma iz okolice Kopra, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper oba voznika bo napisan obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na  območju  PU  Koper  so  policisti  v zadnjih 24-ih urah obravnavali tri državljane  Kosova, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Po končanem postopku, bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Sorodni članki