Kronika: 04.02.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 31 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 92 klicev. Obravnavali so 3  prometne  nesreče  z  materialno  škodo, zasegli so 3 vozila. S področja kriminalitete  so  obravnavali  2  tatvini, zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji. Ilegalnih prehodov državne meje niso obravnavali.

V Kopru so zasegli osebni avto 48-letnemu Izolanu, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. V Spodnjih Škofijah so zasegli osebni avto 21-letni voznici, ki prav tako nima veljavnega vozniškega dovoljenja. V Hrvatinih pa so ustavili 43-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, hitri test na mamila pa je bil pozitiven na kokain. Odklonil je strokovni pregled.

Ob 16. uri je poklical moški iz Pirana in povedal, da so mu ukradliključe avtomobila in stanovanja. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 36-letna ženska iz Portoroža utemeljeno osumljena kaznivega dejanja velike tatvine (po 3. točki 1. odstavka 205. člena Kazenskega zakonika KZ-1), ker je neovirano prišla v stanovanje oškodovanca in v njegovi prisotnosti vzela ključe. Policisti še zbirajo informacije.

Sorodni članki