Kronika: 12.01.2021

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 35 nujnih  primerih  in  na  številko 113 skupno prejeli 94 klicev. S področja kriminalitete  so  obravnavali  2 vloma in 1 tatvino ter nasilje v družini. Obravnavali  so  12  prometnih  nesreč  z  materialno  škodo in zasegli eno vozilo. Zaradi kršitev javnega reda so bile 4 intervencije.

V Seči je nekdo s parkiranega osebnega avtomobila Audi demontiral in ukradel vsa 4 kolesa (lita platišča). Škode je za 3000 evrov.

Dopoldan so policisti v Vanganelu ustavili 28-letnega voznika kombiniranega vozila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog (zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in zaradi prekoračitve hitrosti).

V vasi v okolici Kopra je sin pod vplivom alkohola in prepovedanih drog napadel starša. Zaradi nasilja so mu policisti izrekli prepoved približevanja staršema, sledi mu kazenska ovadba.

Ilegalne migracije

Na  območju  PU  Koper  so  policisti obravnavali: 4 državljane Turčije pri Podgorju, pri Markovščini pa 4 državljane Afganistana.

Sorodni članki