Kronika: 24.11.2020

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 35 nujnih  primerih  in na številko 113 skupno prejeli 139 klicev. Obravnavali so 4 prometne nesreče z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete  so  obravnavali en vlom, zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v 3 primerih.

Dopoldan so policisti v Portorožu ustavili 25-letnega voznika mopeda, ki so mu  v  postopku zasegli manjšo količino marihuane, moped pa je bil odpeljan na izredni tehnični pregled, kjer je bilo ugotovljeno, da presega dovoljeno hitrost. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V  Zgornjih  Škofijah  je  nekdo  vlomil  v  hišo,  vendar lastnikom ni nič ukradel, saj v hiši ni bilo vrednih predmetov.

Ob  3.20  so  policisti  na  Debelem  rtiču  ustavili 36-letnega državljana Italije,  ki  je  napihal  0,77 mg/l. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog (105/5-4 ZPrCP).

Danes  zjutraj,  ob 6.27, smo bili obveščeni o prometni nesreči na Vojkovem nabrežju  v  Kopru.  Policisti so ugotovili, da je 59-letni voznik osebnega avtomobila  na  prehodu  za pešce trčil v 48-letnega pešca. Pešec se je pri tem  poškodoval, odpeljan je bil v SB Izola. Po prvih podatkih gre za lažje poškodbe.

V Svetem Antonu je nekdo vlomil v hišo in lastnikom ukradel 1000 evrov.

Sorodni članki