Koprski košarkaši nadaljujejo v vseh tekmovanjih

Košarkarski klub Koper Primorska, zadnji uradni državni prvak, trikratni zmagovalec Pokala Spar, zmagovalec zadnjih dveh tekem Superpokala Slovenije in član Lige ABA 1, vas obveščamo, da bomo nadaljevali z delovanjem in nastopali v vseh tekmovanjih, kot smo si začrtali pred aktualno sezono.

Po mnogih ugibanjih in zapisih v medijih, ki se vrstijo dlje časa, še bolj pogosto pa v zadnjih dneh, s tem uradnim dopisom, koprski košarkarski delavci, delujoči znotraj KK Koper Primorska, sporočamo, da bo klub kljub težkim časom, deloval naprej, z vsemi kategorijami in tako tudi s člansko ekipo, ki bo nastopala v vseh tekmovanjih predvidenih v tej sezoni (državno prvenstvo, Pokal Spar in ABA 1).

V zadnjih mesecih smo zares napeli vse moči, da bi najmočnejši Obalni košarkarski sredini zagotovili obstanek. Borili smo se do konca, se udeležili mnogih sestankov s potencialnimi sponzorji, partnerji, podporniki, kljub celo podpisanim pismom o nameri ter številnih obljubah, smo še nekaj dni nazaj bili prepričani, da se je korska košarkarska zgodba končala. V zadnjih dveh dneh smo v razgovorih z novimi zainteresiranimi partnerji našli sodelovanje, ki nam daje možnosti poti za naprej.

KK Koper Primorska

Sorodni članki