V Izoli bo zaživel poletni otok

Po uspešni izvedbi ledenega otoka v zimskem času, bo letošnje poletno dogajanje v Izoli popestrilo še kotalkališče v parku Pietro Coppo, ki bo vsem ljubiteljem na voljo med 31. julijem 2020 in 22. avgustom 2020. Že ves julij se na drugi strani parka odvija pester program za otroke in odrasle, ki se bo nadaljeval tudi ves avgust.  V bližnjem drevoredu pa se lahko obiskovalci osvežijo s pijačo in prigrizki. Od petka 31. julija do 22. avgusta bo v parku Pietro Coppo v Izoli zaživel Poletni otok s kotalkališčem na krožni stezi skozi park.

Kotalkališče bo odprto vsak dan med 9. in 12. ter med 17. in 23. uro. Vstopnina na kotalkališče bo 2 evra.

Število obiskovalcev bo zaradi pandemije COVID-19 omejeno, poskrbljeno pa bo tudi za vse potrebne varnostne ukrepe, ohranjanje primerne razdalje med obiskovalci in razkuževanje. Za 2 evra si bo mogoče izposoditi kotalke, obiskovalci pa bodo lahko uporabili tudi svoje. Kotalke bodo po vsaki uporabi razkuževali, vsako uro pa bodo razkuževali tudi tla in ograje kotalkališča.

V drugem delu parka Pietro Coppo skoraj vsak dan potekajo prireditve za otroke in odrasle, v bližnjem drevoredu pa se je v hiškah mogoče tudi odžejati in kaj malega prigrizniti.

Občina Izola vse obiskovalce prosi, da spoštujejo navodila povezana s pandemijo COVID-19.


Sorodni članki