Trubadurji svoje popotovanje po Sloveniji nadaljujejo tudi v juliju

Beletrinini avtorji, ki so to poletje s svojimi zgodbami in knjižnimi deli zaokrožili po Sloveniji, so se v juniju s svojimi bralci srečali na kar osemnajstih dogodkih, svoje popotovanje pa nadaljujejo tudi v juliju, ko bodo obiskali več kot dvanajst splošnih knjižnic v različnih slovenskih krajih. Svoja dela, ki so izšla pri založbi Beletrina, bodo med drugim predstavili Bronja Žakelj, Dušan Čater, Gabriela Babnik, Feri Lainšček in Tone Partljič.

V četrtek v Kopru in Izoli

Pred knjigarno Libris v Kopru, na Prešernovem trgu, se bo v četrtek, 23. 7. 2020, ob 19. uri, z bralci družil Goroslav Vukšić – Gogo. Avtor romana Norci pomorci se bo pogovarjal z dr. Igorjem Saksido, Drillom in Masayo. V čitalnici ali na vrtu Mestne knjižnice Izola pa se bo pravtako v četrtek, 23. 7. 2020, ob 19. uri, z bralci družila Gabriela Babnik. Z avtorico romana Tri smrti se bo pogovarjala Diana Pungeršič.

Z avtorji bo na poti tudi Beletrinina knjigarna, ki bo ponujala knjižne poslastice po posebno ugodnih cenah. Prav tako pa je v polnem teku tudi nagradna igra z bogatimi knjižnimi nagradami. Celoten julijski program, kjer bodo objavljene tudi vse morebitne spremembe, najdete na spletni strani.

Sorodni članki