Kronika: 03.12.2019

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 49 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 126 klicev. Obravnavali so devet prometnih  nesreč,  v  katerih  je nastala premoženjska škoda, dve prometni nesreči   z   lažjimi   poškodbami,  dve  vozili  so  zasegli.  S  področja kriminalitete  so  obravnavali  dva  vloma in dve tatvini ter eno nasilje v družini. Intervenirali so petkrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

V  Kopru  je  nekdo  na  makadamskem  parkirišču ob hitri cesti za osebnega avtomobila BMW ukradel vsa štiri kolesa, vredna 1500 evrov.

Popoldan  je  na Ulici 15. maja v Kopru avto zbil motorista. Ugotovljeno je bilo,  da  je  43-letna  voznica  z osebnim avtomobilom izsilila prednost v križišču  58-letnemu  vozniku  mopeda.  Ta je padel in se lažje poškodoval. Odpeljali so ga v SB Izola. Povzročiteljici sledi plačilni nalog.

Ob  19.  uri pa je Portorožu vstopila na avtobus 42-letna potnica iz Kopra,ki  se  je sprla z voznikom tako močno, da jo je voznik napadel, jo zmerjal in žalil. Napad je nato preprečil mimoidoči. Vozniku sledi globa.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od ponedeljka, 2. 12. 2019 od 6.00 ure, do torka,  3.  12.  2019  do  6.00 ure, obravnavali 14 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Postopki še potekajo.

Sorodni članki