Kronika: 14.11.2019

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 33 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 103 klice. Obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino. Intervenirali so zaradi kršitve javnega reda in miru in posredovali zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Zaradi prekomernega deževja so ceste nevarne, zato vse opozarjamo na previdno in prilagojeno vožnjo. Ne pozabite tudi, da je jutri 15. november, dan, ko je po zakonu potrebno zamenjati letne pnevmatike za zimske.

V Arzah pri Portorožu je nekdo ukradel motorno kolo znamke Gilera, tip Runner VX125, reg. št. KP GD-26, črne barve, vredno 750 evrov. Vozilo je
bilo zaklenjeno na krmilu, pod sedežem je bila zavarovalna polica in prometno dovoljenje.

Popoldan je bilo odkrito ukradeno vozilo  Ford C-max, prazno in zaklenjeno. Policisti zbirajo informacije, vozilo pa bo vrnjeno lastniku.

Ilegalne migracije

V zadnjih 24-ih urah so policisti obravnavali 1 državljana Pakistana, ki je nedovoljeno prestopil državno mejo in bo danes vračan hrvaškim varnostnim organom.

Sorodni članki