Košarka: V sredo v Kopru obračun slovenskih regionalnih ligašev

Po gostovanju v Beogradu se košarkarji Koper Primorske vračajo v domačo Areno Bonifika. V sredo se bodo tam na tekmi državnega prvenstva pomerili z novomeško Krko. Dvoboj ekip, ki sicer tekmujeta tudi med regionalno elito, se bo začel ob 18. uri.

Sredina nasprotnika sta sezono v ligaških tekmovanjih začela z enako učinkovitostjo. V državnem prvenstvu sta vknjižila zmagi, Ligo ABA pa začela s porazom. Krka je sredi prejšnjega na domačem parketu ugnala povratnike med slovenske prvoligaše iz Podčetrtka (91:60), v ponedeljek pa na istem mestu s 65:75 klonila proti FMP-ju iz Beograda.

Na obeh tekmah je bila ključna trojica Glenn Miller CoseyMarko Jošilo in Gani Oladimeji Lawal. Proti Termam Olimia Podčetrtek je skušaj vpisala 48 točk, 17 skokov in 11 podaj, proti beograjskemu klubu pa 42 točk, 12 skokov in osem podaj.

Vstopnice za tekmo so po enotni ceni 6 evrov na voljo na vseh prodajnih mestih sistema Moje karte (seznam je na voljo TUKAJ) ter preko spleta na www.kkprimorska.si. Nakup vstopnic bo možen tudi na blagajni Arene Bonifika, ki bo svoja vrata v sredo odprla uro pred tekmo. V predprodaji so tudi že vstopnice za sobotno tekmo Lige ABA s Partizanom. Na istih naslovih si jo vsi ljubitelji košarke lahko zagotovite po ceni 8 evrov. Slednja velja do petka, do 23.59, za tem bo cena dnevne vstopnice za tekmo s tekmeci iz Beograda dva evra višja.

Sorodni članki