Kronika: 02.10.2019

V vasi Koromači (območje PP Koper) je nekdo ponoči z dvorišča ukradel osebni avto  Renault  clio,  registrskih  tablic  KP UC-834, srebrne barve, letnik 2005, v katerem so bili kontaktni ključi.

Ob 16.31 je bilo na Serminu (Koper) verižno trčenje več vozil. Policisti so na kraju ugotovili, da gre v resnici za dve prometni nesreči. V prvi sta bila udeležena dva voznika, ker je bila le manjša materialna škoda, so policisti odstopili od obravnave. V drugi pa so bila udeležena štiri vozila. Prvi voznici sta se ustavili zaradi prometne nesreče pred njima, za njima je pripeljal voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred njim, to pa je odbilo še v vozilo prve voznice pred sabo. Zatem je pripeljal še Izolan, ki je z osebnim avtom trčil v to kolono. Zadnjima dvema, torej vozniku iz Kopra in vozniku iz Izole, so policisti izdali plačilni nalog po 44/5 ZPRCP.

Ob  21.20  smo  dobili  obvestilo,  da  sta med Moletom in Izolo trčila dva mopeda. Po ugotovitvah policistov je 16-letna izolanka s 14-letno sopotnico peljala  iz Kopra proti Izoli in na kolesarski stezi zapeljala na levi pas. V  tem  trenutku  se  je  iz  nasprotne smeri pripeljal 17-letni izolan, se umikal v levo, nato pa sta trčila. Vsi so bili odpeljani v SB Izola.

Sorodni članki