V prodaji sezonske vstopnice KK Koper Primorska

Crvena zvezda, Partizan, Budućnost, Cibona … To je le nekaj velikih klubskih imen s področja nekdanje skupne države, ki bodo to sezono gostovala tudi na Obali. V četrtem letu delovanja se bo z njimi borila zasedba KK Koper Primorska, ki je danes v prodajo postavila sezonske vstopnice za vse domače tekme v sezoni 2019/20.

Koprski tigri že nestrpno čakajo dan, ko se bodo po robu postavili regionalnim velikanom. Cilj je jasen. Želijo si, da v Areni Bonifika, ki je v minuli sezoni tudi zaradi izjemne podpore s tribun klonila le enkrat, nikomur ne bo lahko. Ob tem se bodo izbranci Jurice Golemca z najvišjimi cilji podali tudi v državno prvenstvo ter slovensko pokalno tekmovanje.

V tigrovem brlogu se tako v sklopu elitne Lige ABA in obeh slovenskih tekmovanj obeta najmanj 26 srditih obračunov, s prebojem v končnici obeh ligaških tekmovanj pa se to število lahko povzpne tudi preko 30. V predprodaji, ki bo trajala vse do 20. septembra, bodo sezonske vstopnice za nove kupce na voljo po 110 evrov, če pa ste bili kupec sezonske vstopnice že v sezoni 2018/19, bo letos ta vaša že za 95 evrov. Ob tem v prodajo prihajajo tudi sezonske VIP vstopnice po enotni ceni 500 evrov. Vsakega navijača ob nakupu čakajo tudi posebna presenečenja.

Nakup vstopnic bo mogoč izključno v pisarni KK Koper Primorska, ki se nahaja v prvem nadstropju Arene Bonifika in sicer vsak delovni dan med 11. in 13. ter 18. in 19. uro. Več informacij lahko dobite na elektronskem naslovu info@kkprimorska.si ali na telefonski številki 041/316-290.

Sorodni članki