Kronika: 21.05.2019

Včeraj zjutraj je na cesti od Dragonje proti Kopru voznik osebnega avtomobila pričel prehitevati avtobus, nato pa ga je zaradi neprilagojeni hitrosti – akvaplaning zaneslo in je podrsal po boku avtobusa. Na avtobusu je bilo 25 potnikov, vendar nihče ni poškodovan. Vozniku sledi plačilni nalog.

Ponoči so s parkirišča na Dolinski cesti v Kopru ukradli kombi Citroen Jumper, reg. št. KPLD-104, bele barve, povišan in podaljšan. Vozilo je lastnik nazadnje videl okoli 22.30 ure z balkona stanovanja. Vozilo je vredno 23.000 evrov, 6.000 pa še orodje, ki je bilo v kombiju.

Včeraj dopoldan so piranski policisti zasegli osebni avto 32-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Popoldan so policisti na avtocesti, pred predorom Kastelec proti Kopru, ustavili 40-letnega državljana Hrvaške, kateremu je opravljen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,72 mg/l. V dogovoru z sodnico OS Postojna so mu odredili pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog (alkohol, prekoračitev hitrosti).
Ilegalne migracije

Na območju PU Koper policisti v zadnjih 24ih urah niso obravnavali nobene osebe, ki bi nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo.

Sorodni članki