Lenny Kravitz 27. aprila v Ljubljani

V letošnjem letu se pri nas obeta kar nekaj zanimivih koncertov. Prvi med temi je zagotovo prava rock poslastica, saj v ljubljanske Stožice prihaja Lenny Kravitz.

Prav Slovenijo pa si je izbral za začetek evropskega dela turneje, ki jo bo tako pričel s svojim drugim gostovanjem v Sloveniji, 27. aprila 2019, v ljubljanski dvorani Stožice. Album Raise Vibration združuje rock ‘n’ roll, funk, blues in soul. Odlikuje ga mladostni navdih, ki pa je podložen s tremi desetletji modrosti in izkušenj. V ustvarjalnem smislu ustvarjalnem smislu predstavlja ponovno rojstvo, saj je drzen in briljantnen izdelek kot se z glasbenika njegovega kova spodobi, saj je zdi, da njegov duh in pozna meja.

Lenny je z albuma že predstavil dva singla, in sicer It’s Enough ter Low. Prva skladba nastavlja aktualno ogledalo sedanjosti, druga je introspektivna kompozicija, ki se ukvarja z vprašanjem predsodkov na začetku odnosa. Pesem ima funky groove, v njej pa lahko slišimo pihala, godala in celo vokal pokojnega Michael Jacksona.

 

Nakup vstopnic: http://bit.ly/2TXNqWS

 

Sorodni članki