Kronika: 25.03.2019

24. 03.

Ob 3. uri ponoči smo bili obveščeni, da je na cesti Fajt – Eelerji puščeno vozilo, ki ovira promet in ga je potrebno umakniti. Na vozilu ni registrskih tablic. Poklicali so cestno podjetje in avtovleko, zatem pa našli tudi registrske tablice. Policisti so ugotovili, da je voznik  zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v blagem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom, nato pa s prednjim delom vozila trčil v nabrežino, kjer je po približno 8 m trčil še v betonsko zaščito elek. omarice. Avto se je prevrnil na streho. Ko bo ugotovljeno kdo je vozil vozilo, bo vozniku izrečen ustrezen ukrep.

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moškemu sledi kazenska ovadba.

S parkirišča v Serminu (Koper) je nekdo ukradel sedlasti vlačilec Mercedes Actros 1846 LS, letnik 2011, reg. KPMC-623. Polna prikolica je bila odklopljena in je ostala na parkirišču. Poleg tega so vlomili še v tovorno vozilo poleg, ki ima ima pretrgane žice in premetano notranjost. Vrednost ukradenega vozila je cca 25.000 evrov

25. 03.

Ob 1.55 so imeli policisti na Šolski ulici v Luciji postopek s 17-letnim voznikom mopeda iz Lucije. Vozilo so mu zasegli, saj se sumi, da je predelano.

Sorodni članki