Kronika: 13.03.2020

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 38 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli 202 klica. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in dve z lažjimi poškodbami.  Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri  tatvine.  Šestkrat  so  intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru.

V Dragonji so policisti zasegli osebni avto vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu je 35-letnik v hiši razgrajal in se žaljivo vedel do domačih. Ob prihodu policije se je pomiril, izdan mu je bil plačilni nalog.

Zvečer je v Portorožu padel kolesar. 71-letni domačin je peljal od Lucije proti Piranu. Po prvih podatkih naj bi padel zaradi slabosti. Odpeljali so ga v SB Izola. Preizkus alkoholiziranosti na kraju ni bil mogoč, je bil pa opravljen kasneje v SB Izola – pokazal je rezultat 0.48 mg/l. Sledi ustrezen ukrep.

Ilegalne migracije

V zadnjih 24ih urah so policisti PP Koper obravnavali 3 državljane Maroka za nedovoljeno prehajanje državne meje. Osebe bodo danes vračane hrvaškim varnostnim organom.

Sorodni članki