Kronika: 03.10.2019

Pri Sv. Antonu, v vasi Kocjančiči, je ženski iz stanovanja zmanjkala zlatnina, gotovina in bančne kartice. Pri hiši sta bila dva moška, ki sta se predstavila kot delavca Telekoma in da sta po dvorišču pregledovala nekakšne kable. Policisti intenzivno zbirajo informacije.

Ob 16. uri je voznica osebnega avtomobila, 35-letna državljanka Kitajske, peljala iz Sečovelj proti Seči. V levem nepreglednem ovinku v Parecagu jo je zaneslo v desno, kjer je trčila v varnostno ograjo, od kjer jo je odbilo v jarek in drevo na desni strani. V vozilu sta bila še dva otroka. Opeljali so jih na pregled, sledi hitri postopek.

V  Seči  so  policisti  zasegli  osebni  avto  52-letnemu  vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob  18.  uri so policisti v vasi pri Kopru obravnavali nasilnega moškega, ki je  pretepal  svoje  dekle  in  jo  tudi  poškodoval.  Odrejeno  mu je bilo pridržanje, sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva.

Ilegalne migracije

V zadnjih 24ih urah so policisti prijeli skupaj 58 ilegalnih migrantov, od tega 44 državljanov Pakistana, 10 Somalije, 2 Iraka in 2 Indije. Postopki še potekajo.

Sorodni članki