To soboto bo KOPER GIBA(L)!

Že tretje leto zapored bo ekipa KOPER GIBA Koprsko Taverno in njeno okolico (Carpacciov trg in trg pri Upravi RS za pomorstvo) spremenila v raj za aktivno preživljanje družin. Prihajajo športne postaje, gasilski poligon, mini skalnica, naloge za možgančke in veliko spremljevalnega programa.

Program aktivnosti, primeren za otroke od 2. do 10. leta starosti, bo razpršen po postajah, na katerih bodo tako starši kot otroci morali izvajati različne naloge, poskusiti prvine ali rešiti izzive. Z vsako opravljeno nalogo bodo tako bližje priznanju in darilu, hkrati pa bo to nepozabna izkušnja, ki bo utrdila vezi v družini.

Tudi tokrat so prireditev omogočili številni podporniki: Mestna občina Koper, Športna zveza Koper, TrgoABC, Radio Capris in mnogi drugi. Organizatorji obljubljajo aktivno in pestro soboto, za katero prijave zbirajo na povezavi: https://aktivenotrok.si/custom_event.html. Čakajo vas torej v soboto, 14. septembra od 15. ure dalje. Več o prireditvi si lahko preberete TUKAJ: https://aktivenotrok.si/custom_event.htmlfbclid=IwAR0AX5oAfATUEmFA3LaZ0THGw19Zs7THEZzNS1ewrHONBBNap4I2Yr_Dlic.

Sorodni članki